Filipp Kirkorov: ”Jag är nog allvarligt sjuk”

Den ryska superkändisen Filipp Kirkorov skriver i ett uttalande till ryska pressen att han nog är allvarligt sjuk. Det är Kirkorovs förklaring till att han nyligen misshandlade Marina Jablokova, en av organisatörerna till den ryska motsvarigheten till grammisgalan.

Dramat utspelade sig under en repetition inför galan som kallas Zolotoj Grammofon. Kirkorov blev upprörd över att han blev bländad av en strålkastare och skällde ut Jablokova, skriver Moscow Times. När Jablokova bad Kirkorov att inte höja rösten mot henne tappade han besinningen och slog henne ”så att hennes huvud slog runt”.

Efter att skandalen blivit ett faktum har Kirkorov bett Jablokova om ursäkt via ryska medier:

”К сожалению, я вынужден говорить о том, в чем долгое время боялся признаться самому себе. Наверное, я серьезно болен. Два раза в год у меня случаются серьезные приступы, вследствие которых я ничего не помню и не понимаю, что делаю…

Я хочу извиниться перед Мариной Яблоковой лично и публично. Я очень сожалею о случившемся…

Я понимаю, что в данной жизненной ситуации это звучит не очень весомо, но для меня это сигнал для серьезного лечения…

Уверяю вас, что я на самом деле совсем не такой…

 

Tyvärr måste jag tala om något som jag under lång tid varit rädd för att erkänna till och med inför mig själv. Jag är nog allvarligt sjuk. Två gånger om året drabbas jag av svåra attacker då jag inte förstår vad jag gör, och jag minns inte orsaken…

Jag vill be Marina Jablokoba om ursäkt personligen och offentligt. Jag beklagar djupt det inträffade…

Jag förstår att det inte låter särskilt trovärdigt (min översättning), men för mig är det här en singal om att börja gå i ordentlig terapi…

Jag försäkrar er om att jag verkligen inte är sån…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s