Valet i Belarus: Antar du utmaningen?

I går fick jag ett mejl av en bekant från Belarus. Mejlet gäller söndagens val och det faktum att oppositionen har planerat en demonstration precis som vid förra valet. Min bekant spekulerar i vad som kommer att hända och utmanar mig och min vän Markus att måla upp ett scenario. Den som gissar mest rätt vinner och då måste de övriga sjunga den vitryska nationalsången i karaokeversion! 🙂

Naturligtvis passar jag på att skicka utmaningen vidare här på bloggen! Om du känner dig manad, skriv i kommentarsfältet vad du tror kommer hända på valdagen! Kommer det bli upplopp? Kommer oppositionella att göra revolt och storma presidentpalatset? Eller kommer myndigheterna att blockera metron, stänga mobilnätet och förhindra alla möjligheter för människor att samlas? Bara fantasin sätter gränserna!

Arkiv: Mer om valet i Vitryssland.

2 reaktioner till “Valet i Belarus: Antar du utmaningen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s