Lukasjenka hjälper Khaddafi

Lukasjenkas Vitryssland misstänks ha skickat militär utrustning till Khaddafis Libyen. Det är fredsforskningsinstitutet Sipri som säger sig ha trovärdiga uppgifter om att militära stapelvaror flugits från Vitryssland till Libyen, rapporterar DN. Jag kan ju inte påstå att jag är jätteöverraskad över att två hårdföra diktaturer håller varandra om ryggen.

En reaktion till “Lukasjenka hjälper Khaddafi

  1. Tjena Erik!
    Tänkte att jag måste titta in här fast det inte riktigt är mitt område:)
    Intressant blogg du har, jag är nog en av de mest oinsatta när det gäller nyheter från öst eller för den delen andra nyheter överhuvudtaget men ska passa på att uppdatera mig lite när jag ändå är här:)
    Hoppas du får en bra dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s