Intervju med Alexei Venediktov

Svenska Dagbladet publicerar i dag en intervju med Alexei Venediktov, chefredaktör för den oberoende radiostationen Echo Moskvy. I intervjun berättar Venediktov bland annat om hur han ser på Rysslands premiärminister Vladimir Putin, som alltid ansett Echo Moskvy som en fiende på grund av kanalens rapportering. Venediktov säger också att han känt sig tvungen att skaffa livvaktsskydd för sig själv och sin tioårige son.

Venediktov kommenterar också det kommande ryska presidentvalet och beskriver Ryssland som ett aktiebolag, vars styrelse ska välja vd. Ännu har dock styrelsen, där Putin är ordförande, inte bestämt sig.

Läs hela artikeln här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s