Klockor i St Petersburg

Idag anlände jag till St Petersburg. Här är det höstruskigt och lite kallt. Gjorde ett besök i min favorit-klockaffär men blev lite besviken då jag upptäckte att de slutat sälja kommandirsky-klockor. Åtminstone tillfälligt, enligt vad jag förstod av kassörskan. Exakt varför fattade jag dock inte, min ryska är inte helt hundra ännu. :-/

Jag ska vara i Petersburg tills på tisdag. Ska träffa vänner förstås men tänkte hinna med en sväng på någon marknad.

20110922-043930.jpg

20110923-032552.jpg

2 reaktioner till “Klockor i St Petersburg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s