Grattis från Putin – inte till alla

Kreml har kommit med nya direktiv om vilka höga mediachefer som från och med nu ska få gratulationstelegram på födelsedagen av president Putin. I listan finns bland annat chefredaktören för den statliga nyhetsbyrån Ria Novosti och statskontrollerade tidningen Rossijskaja Gazeta, samt generaldirektörerna för statskontrollerade Kanal 1 och NTV. Jag noterar att chefredaktörerna för de utmärkta tidningarna Vedemosti och Kommersant får hålla till godo med att chefen för presidentadministrationen Sergej Ivanov sätter sin namnteckning på gratulationstelegrammet. Listan publiceras av Novaja Gazeta, som överhuvudtaget inte finns med i listan och av allt att döma inte får någon grattishälsning av Kreml. Frågan är väl om de bryr sig? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s