Nynazist expertkommenterar Husby-kravallerna i rysk tv – med SVT:s hjälp

Skärmavbild 2013-05-22 kl. 17.11.03När den statliga ryska tv-kanalen Russia Today ska ha någon att kommentera upploppen i Husby, ja då kontaktar de Nationaldemokraternas partiledare Marc Abramsson. I direktsändning får Abramsson – oemotsagd – kommentera hur upploppen kunde ske, och varför invandrare är roten till det onda. Under direktsändningen ses Abrahamsson hålla i en SVT-mikrofon. Abramsson har för övrigt klara nazistkopplingar: http://expo.se/2007/kommunpolitiker-tagade-med-nazister_2152.html

Se intervjun här:

Här förklarar SVT att det hela kunde ske eftersom Russia Today hyrt SVT:s utrustning.

RT:s val av intervjuperson är i sig inte särskilt anmärkningsvärt eftersom debatten skiljer sig markant mellan Sverige och Ryssland när det gäller invandring. Många ryssar är ”notoriskt anti-muslimska” som en person nyligen beskrev för mig på ett socialt nätverk.

3 reaktioner till “Nynazist expertkommenterar Husby-kravallerna i rysk tv – med SVT:s hjälp

 1. Jag har aldrig hört eller sett karln innan. Tydligen är han nationaldemokrat, men vad spelar det för roll när det han säger endast återspeglar svenska samhället och hur det ser ut idag? Kanske hardcore pk-människor lever i sin bubbla. Övriga svenska folket gör det inte, så ljug inte och säg att samhället inte har drabbats av invandringen! För det har den, sedan kan man värdesätta om det är värt att skapa mer otrygghet i ansvarige för att visa solidaritet emot 3-världen eller inte. Jag är så pass egoistisk att jag vill känna mig säker i mitt eget land. Men jag förstår att pk människor vill visa solidaritet och ta hit världens problem och våld hit!

  Gilla

  1. Hej Michel. Denna tv kanal är inte ett dugg interesserad av dessa problem då skulle dom välja någon annan att komentera problemen. Dett är en ren provokation mot Sverige. Samt att förmedla detta till den ryska befolkningen. Detta är den ryska regimens röst.

   Gilla

 2. Skrämmande att rysk tv vänder sig till en sådant parti för kommentarer.Dessutom med svenska skattebetalares egendom för att sprida dessinformation och löngner om sverige. varför väljer man inte ett parti sitter i riksdagen SD mm. Denna kanal är ingenting annat än den ryska regimens röst och sprida löngner och dessinformation till sin egen befolkning. Skärpning Sverige.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s