”Hejar Ni överhuvudtaget på Ryssland?!”

 

Det mesta gick fel när sportkommentatorn  Vladimir Stognijenko medverkade i ett diskussionsprogram på tv-kanalen Ryssland 1 i går den 15 juni efter matchen Ryssland-Slovakien.

Först uttalade programledaren Boris Kortjevnikov den kände sportkommentatorns namn fel. Sedan rättade Stognijenko programledaren när denne sade att det var engelska fans som hoppat över till den ryska sidan på läktaren i Marseille.

”Det var faktiskt tvärtom”, sade Stognijenko och fortsatte med att säga det var de ryska fansen som hoppade över till den engelska sidan.

Programledaren försökte kontra med att de engelska fansen, enligt hans information, köpt biljetter i den ryska zonen. Den kända modellen och fotbollshustrun Maria Pogrebnjak, som satt i publiken ilskande dock till ordentligt på Stognijenkos ord.

”Hejar Ni överhuvudtaget på Ryssland?! Er inställning gör att Ni tycks vara emot oss alla! Så stödjer man inte laget!”, sade hon och fick applåder.

Stognijenko stod dock på sig.

”Jag stödjer vårt lag mer än någon annan, men om det finns ett problem så måste man tala om det!”, svarade han.

Fotbollshustrun bad senare om ursäkt för sitt utbrott.

”Maria Pogrebnjak sökte i går rätt på mina kontaktuppgifter, bad om ursäkt och la sen upp ursäkten på sociala medier. Nu drar jag till Toulouse, italienarna och svenskarna väntar”, skriver Stognijenko på Twitter.

img_3410-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s