Här kör han ifrån polisen – inne i flygplatsen

Flygresenärerna fick sitt livs överraskning när plötsligt en bil dök upp bland bagageband och resväskor. Händelsen utspelade sig några dagar före jul på flygplatsen i Kazan, den största staden i den ryska delrepubliken Tatarstan. Polisen hade vinkat in föraren i en kontroll, och när han inte stannade tog de upp jakten – en jakt som först pågick ute på Kazans gator och fortsatte inne i flygplatsterminalen.

kazan-pic905-895x505-41604

Föraren kunde gripas först när han kört ut ur flygplatsbyggnaden igen, och rakt in i en stolpe. Poliserna kunde konstatera att föraren var rattfull och beslagtog en påse marijuana som låg i bilen. Faktum är att föraren var en före detta polis som sa upp sig för några år sedan och numera driver ett vaktbolag. Lyckligtvis skadades ingen när han körde sin bil genom flygplatsen. Han är nu misstänkt flera olika brott och riskerar fängelse. De materiella skador som han orsakade beräknas till 6 miljoner rubel (cirka 900 000 svenska kronor).

Se mannens färd genom flygplatsen här (ljudet som lagts på i efterhand passar rätt bra):

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s